Coördinatie Stichting Academisch Erfgoed
Beschrijving
Cultural Motion coördineert Stichting Academisch Erfgoed en geeft daarmee leiding aan een samenwerkingsverband van elf  Nederlandse universiteiten rondom wetenschappelijke erfgoedcollecties.
Datum
December 2019
Heden
Datum
internationale erfgoed samenwerking

Als coördinator van de Stichting Academisch Erfgoed geeft Cultural Motion (Frank) leiding aan een samenwerkingsverband van elf  Nederlandse universiteiten rondom wetenschappelijke erfgoed collecties. Dit netwerk bestaat uit conservatoren bij universiteitsbibliotheken (Bijzondere collecties) en universiteitsmusea. Wij zijn verantwoordelijk voor de programmering, strategie en beleid van de stichting, het onderhouden van het netwerk en het uitvoeren van diverse projecten en activiteiten. Een van de onderwerpen waar de SAE zich mee bezighoudt is de ‘koloniale context van academisch erfgoed’. Een door de SAE ingestelde werkgroep ontwikkelt richtlijnen voor de omgang met dit soort erfgoed. Daarnaast is de SAE partner in een Europees Erasmusplus project over object based teaching.

Zie www.academischerfgoed.nl voor meer informatie over de SAE en haar activiteiten.  

Contact
Benieuwd of wij je kunnen helpen met een project? Of wil je meer informatie over Cultural Motion en projecten? Of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.