Marktonderzoek Professionele gebruikers van digitaal Erfgoed
Beschrijving
In opdracht van het Netwerk Digitaal Erfgoed heeft Cultural Motion onderzocht wat de wensen, eisen en behoeften zijn van de professionele gebruikers op het gebied van Wetenschap, Creatieve Bedrijven & Beroepen en de Erfgoedsector met betrekking tot het gebruik van digitaal erfgoed.
Datum
December 2019
Februari 2020
Datum
internationale erfgoed samenwerking

Marktonderzoek gebruikersgroepen Wetenschap, Creatieve bedrijven & beroepen en Erfgoedsector (Vraagarticulatie)Samen met BMC heeft Cultural Motion onderzocht wat de wensen, eisen en behoeften zijn van de professionele gebruikers op het gebied van Wetenschap, Creatieve Bedrijven & Beroepen en de Erfgoedsector met betrekking tot het gebruik van digitaal erfgoed. We hebben voor dit onderzoek ruim 45 stakeholders/partijen gesproken. Uit het onderzoek hebben we vijf patronen gedistilleerd die de wensen, eisen en behoeften van deze gebruikers karakteriseren. 

Contact
Benieuwd of wij je kunnen helpen met een project? Of wil je meer informatie over Cultural Motion en projecten? Of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.